Co by měl vědět správný kuchař /

Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit...

Celý popis

Hlavní autor: Peterson, James A., 1943-
Další autoři: Brabcová, Blanka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Vydáno: Praha : Ikar, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Čížkovice

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
315200266882 266882 CIZ 641.5 (unknown) Dostupné