Co by měl vědět správný kuchař /
Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit...
Hlavní autor: | Peterson, James A., 1943- |
---|---|
Další autoři: | Brabcová, Blanka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2009
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Čížkovice
Barcode | Stocknumber | Callnumber | Umístění | Stav | Issues |
---|---|---|---|---|---|
315200266882 | 266882 | CIZ 641.5 | (unknown) | Dostupné |