Co by měl vědět správný kuchař /

Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit...

Celý popis

Hlavní autor: Peterson, James A., 1943-
Další autoři: Brabcová, Blanka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Vydáno: Praha : Ikar, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01532nam a2200265 4500
001 67172
005 20181105030036.0
008 110819s2009 xr |||||||||u||||czecze d
020 |a 9788024911526  |q (brož.) :  |c 299.00 Kč 
040 |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
080 |a 641.5  |2 h 
100 1 |a Peterson, James A.,  |d 1943-  |7 kup19960000076076  |4 aut  |9 107352 
245 1 0 |a Co by měl vědět správný kuchař /  |c James Peterson ; z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová 
246 1 3 |a Kuchař 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 2009 
300 |a 432 s. :  |b il. 
520 2 |a Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit omáčku, ušlehat tuhý sníh z bílků, poznat čerstvé houby, porcovat steaky, dokonale grilovat, vytvořit čokoládové hoblinky, připravit křehkou langustu, vařit v páře, dusit fenykl, používat asijskou rybí omáčku 
653 |a kuchařky (knihy)  |a vaření  |a rady  |a recepty 
700 1 |a Brabcová, Blanka  |4 trl  |9 9879 
765 0 |t What's cook to do? 
999 |d 67172 
993 |0 0  |1 315200266882  |4 0  |6 CIZ_641_500000000000000  |7 0  |9 125284  |a 299.00  |b 0  |c 266882  |d 2011-08-19  |e 0  |f CIZ  |g CIZ 641.5  |h 299.00  |i Obecní úřad Čížkovice  |j 127  |l CIZ  |n 0  |r 2019-07-22  |t 5  |w 2018-11-04  |y KN  |z KU