Špalíček receptů : vaření /
Vydáno: (2009)
Co by měl vědět správný kuchař /
Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Peterson, James A., 1943- |
---|---|
Další autoři: | Brabcová, Blanka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2009
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Špalíček receptů : vaření /
Vydáno: (2009) -
Příběh opravdové vášně : recepisný cestopis z roční expedice marmeládové královny /
Autor: Milfaitová, Blanka
Vydáno: (2014) -
Česká domácí kuchařka /
Autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Vydáno: (2008) -
Zmrazené potraviny : v průmyslu a domácnosti /
Autor: Smotlacha, Miroslav, 1920-2007
Vydáno: (1988) -
Ohnivý kuře : 80 originálních receptů oblíbeného gastronomického seriálu
Vydáno: (2016)