Co by měl vědět správný kuchař /
Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit...
Hlavní autor: | Peterson, James A., 1943- |
---|---|
Další autoři: | Brabcová, Blanka |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Anglicky |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2009
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: |
Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit omáčku, ušlehat tuhý sníh z bílků, poznat čerstvé houby, porcovat steaky, dokonale grilovat, vytvořit čokoládové hoblinky, připravit křehkou langustu, vařit v páře, dusit fenykl, používat asijskou rybí omáčku |
---|---|
Fyzický popis: |
432 s. : il. |
ISBN: |
9788024911526 |