Co by měl vědět správný kuchař /

Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit...

Celý popis

Hlavní autor: Peterson, James A., 1943-
Další autoři: Brabcová, Blanka
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Anglicky
Vydáno: Praha : Ikar, 2009
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Shrnutí: Kniha přináší rady, tipy a triky, jak naostřit nůž, používat bylinky, skladovat sýry, připravit ochucené oleje a octy, pražit ořechy, plnit vaječné omelety, vyloupnout ústřici, zmrazit koláč, připravit čerstvé těstoviny, rozporcovat krocana, ochutit vejce, upéct páj, z masové šťávy rychle připravit omáčku, ušlehat tuhý sníh z bílků, poznat čerstvé houby, porcovat steaky, dokonale grilovat, vytvořit čokoládové hoblinky, připravit křehkou langustu, vařit v páře, dusit fenykl, používat asijskou rybí omáčku
Fyzický popis: 432 s. : il.
ISBN: 9788024911526